Girlpower

I faget, taler elever og lærer sammen om tanker og følelser forbundet med, at være ung kvinde i dag. Udgangspunktet er netop de piger, der har meldt sig til faget.

Raagelund Efterskole 4547 Copy

Hvorfor

Formålet er at skabe et trygt fristed, hvor pigerne, der er i mindretal på efterskolen, kan nyde et rent pigefællesskab, samt lære mere om sig selv og grundvilkårene for unge kvinder. Endvidere får pigerne herigennem et fristed, hvor emner af forskellig art gennemgås, det være sig alt lige fra kærester og sex, til problemer med veninden eller pige-hygge-snak.

Raagelund Efterskole 4520 Copy

Hvordan

Der arrangeres en række aktiviteter, som specielt piger synes at have glæde af. Det kan være hyggearrangementer, hvori kan indgå ansigtsmassage, at se en god film, yoga, gipsmasker el. lign. Ligeledes arrangeres ture ud af huset til f.eks. udstillinger af interesse eller besøg i et fitnesscenter, hos en kosmetolog, en tur i teater, vinterbadning eller i latterklub. Pigeklub står endvidere for nomineringerne ved skolens Gallafest. Piger har generelt mere brug for at pynte sig end drenge! Dette er faget, hvor de kan få lov at lave en masse pigeting, såsom at lægge makeup, lave smykker, lave eksperimenter med påklædning og en masse mere, uden drengenes distraherende nærvær!

Raagelund Efterskole 4550 Copy