Skole Udskift

Sådan ser her ud

Rågelund Efterskole ligger i Rågelund mellem Åsum og Marslev. Til trods for, at der blot er knapt 8 kilometer ind til Odense centrum, ligger skolen smukt mellem skov og marker.

Eleverne er fordelt på 5 forskellige bo-afdelinger. På hver afdeling er der 6-12 værelser. Eleverne bor på 2 eller 3-mands-værelser. I tre afdelinger deles baderum og toilet mellem to værelser, altså 4-5 elever. I de to andre afdelinger deles 2 baderum og toiletter af 5-6 værelser, altså 6-7 elever pr. bad og toilet, Alle værelser er møbleret.

I hver afdeling er der elever af begge køn, da det giver en god stemning og respekt for hinanden. Både værelser og bad er dog enten for drenge eller piger. Der er også opholdsstuer på bo-afdelingerne med sofaer, tv og internet. Der er desuden adgang til vaskemaskiner og te-køkken. Bo-afdelingerne hedder: Birkebo, Bøgebo,Egebo, Fyrrebo og Lærkebo.

Raagelund Efterskole 4673 Copy

Skolebygningerne

Undervisningen sker i separate skolebygninger med i alt 9 undervisningslokaler. Alle lokaler har forholdsvist nyt inventar og tidssvarende hjælpemidler, AV- og it-udstyr. Faglokaler: Vi har 3 værksteder til de kreative fag, et cykel-værksted, et motorlære-lokale, et sløjd-lokale, et håndarbejds-lokale og en samlingssal. Skolen er udstyret med relevante redskaber og værktøj i de respektive lokaler. Til skolen hører også en stor idrætshal med motionsrum, som eleverne frit kan benytte om aftenen.

Udendørs

Skolen råder over et stort naturområde omkring skolen. Her har vi en motocross-bane, en fodboldbane og en beachvolleybane. På engen og i skoven bag skolen er der et klatretårn, en terrænbane, en mountainbike-bane og et naturområde med shelter og bålplads til friluftsliv.