Spring

Er et helt nyt valgfag i 2022 og hvis du har gejsten og masser af gå-på-mod, så har du her muligheden for at lære en masse nye spring eller blive endnu dygtigere til dem du allerede mestrer.

Spring Rågelund

Hvorfor og hvordan

Spring for alle (onsdag)

Spring for mange er for dig, der ikke har prøvet at springe før. Det er for dig der har brug for at arbejde med basis og de grundlæggende elementer i springgymnastikken så du har et solidt grundlag, når du skal videre i større spring.

Målet er at nå frem til at arbejde med springenes grundlæggende områder – håndstand, flikflak, kraftspring og salto og meget mere!

Der er ikke krav for at være med – kun at lysten og arbejdsiveren skal være der. På spring for mange er der nemlig plads til at lære en masse nyt, arbejde målrettet og samtidig have det rigtig sjovt. Hvilket er kendetegnet for alle springtimer på Rågelund Efterskole – hvad enten du er begynder eller øvet!

 

Spring for dig der har prøvet det før (torsdag)

Her kan vi love dig en ting – du udvikler dig enormt i løbet af efterskoleåret! Springtræningen vil være målrettet netop dig og gøre dig til en endnu bedre springer! Hvad enten du er elitegymnast på højt niveau eller springer for sjovt hjemme i din lokale forening eller engang har gået til spring.

Vi forventer selvfølgelig at du har lysten og arbejdsiveren til at give den max gas!

651064#C

Se mere på Facebook og Instagram