Hest

Med valgfaget hest får eleven fornøjelsen ved omgangen med hestene og eleven lærer at omgås heste på en fornuftig og respektfuld måde. Eleverne lærer at strigle og sadle hesten, sadel, hovedtøj og andet udstyrs betegnelser.

Hest Udskift

Ridning for alle niveauer

Målsætningen er, at vi gerne vil arbejde med det grundlæggende i hovedsageligt dressuren og eventuelt springningen med udgangspunkt i den enkelte elevs niveau. Vi vil, når eleven har den fornødne viden og kunnen, ride i naturen. At omgås heste, giver ro i sindet, bedre overblik, øget følsomhed, øget tålmodighed, selvindsigt og en forøget kommunikationsevne. Samtidig bliver balancen trænet og fysikken forbedret, ydermere får selvtilliden et positivt løft.

Hest2 Udskift

Hvordan foregår træningen?

Vi har ikke heste på selve skolen, men har en aftale med en lokal rideskolen. Vi er på rideskolen en gang om ugen, hvor man er to om at dele hest. Vi arbejder både med pasning og pleje af hestene, kendskab til det forskellige udstyr som benyttes, samt aktiv ridning. Vi øver de 3 gangarter, samt dressur, spring og ture ud i naturen.

241256262 4314801991948869 5875880756999680885 N